Misyon ve Vizyon
MİSYON
Üniversitemizin Aşçılık Programı, yaratıcı, yenilikçi ve sorumlu bir gastronomi anlayışını benimseyen, yerel ve global mutfak kültürlerine hakim, teknik bilgi ve beceriyle donatılmış, sürdürülebilirlik ilkesine bağlı profesyonel aşçılar yetiştirmeyi hedefler. Öğrencilerimize, modern mutfak teknikleri ve etik değerler ışığında kapsamlı bir eğitim sunarak onların sektörde fark yaratan, yaratıcı ve öncü bireyler olmalarını sağlamak misyonumuzdur.
VİZYON
Aşçılık eğitiminde ulusal ve uluslararası alanda öncü bir program olmak, yerel ve geleneksel mutfak mirasını modern tekniklerle buluşturarak öğrencilerimize aktarmak, aşçılık alanında yenilikçi, sürdürülebilir ve sorumlu çözümler üreten, tanınan bir aşçılık programı haline gelmek.